פרחים אהובים מאד על כל הציבור ולכן הם מהווים חלק אינטגרלי בכל אירוע. ההתאמה של הפרחים הרעננים והצבעוניים מוסיפה רבות למצב הרוח של האורחים ולהצלחתו של כל אירוע.
קולינריה באירוע
רמת הקולינריה וטעמם של המאכלים השונים, הם אלו שמכתיבים אם האירוע הוא מוצלח, או לא. זו הסיבה שבחירת התפריט לאירוע היא נושא מהותי וחשוב ביותר. הדרך הנכונה היא לבצע סיעור מוחות עם המארחים כדי לחשוב יחד, אילו מאכלים כדאי להכין וזאת על פי כמה פרמטרים. מהו האירוע שחוגגים, אם הוא יתקיים בשעות הבוקר כמו אירועים עסקיים, בשעות הצהרים כמו ברית מילה, או אירוע בשעות הערב.
מעבר לכך חשוב לדעת אילו אורחים צפויים להגיע. אם מדובר בילדים, בני נוער, אנשי עסקים, אנשים מבוגרים וכו'. אם המארחים מעוניינים שיהיה זה אירוע בשרי, או לחלופין אירוע של מאכלים חלביים.
בחירת התפריט לכל אירוע
לאחר שיש את כל המידע, השף ממליץ על כמה אפשרויות בכל קטגוריה, מגשים של מעדנים שונים, אופציות חדשניות שלא רואים בדרך כלל באירועים, מנות ביס או פינגר לנוחות מקסימלית של המוזמנים. בהתאם לסוג האירוע, החשיבה היא על המנות הראשונות שיוגשו לאורחים בדוכני המזון שיוצבו בכניסה ויהיו מגוונים וצבעוניים וכך הקהל יאכל בעיניו ולאחר מכן יבחר את המטעמים.
בשלב השני ייקבע תפריט למנות העיקריות וזאת בהתאם לצורת ההגשה, אם מדובר בשולחן ארוך שיכלול את כל ההיצע הקולינרי, או לחלופין יוגש לכל אחד מהמוזמנים לאחר שהם ישבו סביב השולחנות הערוכים.
עיצוב של השולחנות באירוע
כדי ליצור אווירה קסומה, מעצבים מרכזי שולחן שכוללים פרחים. כדי להיערך לכך מתאמים משלוחי פרחים אשר מגיעים למקום האירוע בשעה שנקבעה כנוחה ביותר, כך העובדים יספיקו להניח את הפרחים באגרטלים ולפזר אותם בשולחנות של האורחים וגם בדוכני המזון.
כדי להשיג תחושה ביתית וחמימה מבצעים הזמנה של משלוחי פרחים שמתאימים לאירוע הספציפי כמו וורדים בגוון אדום או וורוד לחתונה, שלל צבעונים ליום הולדת של אדם מבוגר, חמניות ופרחי בר למסיבת גיוס ואופציות נוספות על פי זני הפרחים שאוהבים המארחים.
הנראות של האירוע
השילוב המנצח הוא ההתאמה האופטימלית של הפרחים שהגיעו באמצעות משלוחי פרחים וכלי האוכל היפהפיים בגוונים תואמים. משתתפי האורח ערים מאד לנושא העיצוב וכאשר מדובר בשילוב עדין ובעיצוב מינימליסטי בצבעים הנכונים ביותר, נוצרת אווירה נעימה מאד סביב השולחן וגם האוכל המעולה זוכה לשבחים מקצה לקצה.