נכנס יין - יצא סוד

30/07/2016 | זיו מנור
אוכל ובישול


שתיית יין עלולה לגרום לאדם לגלות את סודותיו:ערך המילה יין בגימטרייה הוא 70, וערך המילה סוד בגימטרייה הוא 70.

יין מוזכר בתנ"ך 321 פעמים.

Chateau Petite Duchesse 2013

יין המיוצר מ: 80% מרלו, 10% קברנה סוביניון ו-10% קברנה פרנק.

בעל צבע אדום עז עם ריח של טבק, פטל, שזיפים וטעם אדמתי ויבש.

הבציר מתבצע באופן ידני וממוין בשטח בין ה-1-12 לאוקטובר. תהליך התסיסה מתבצע במשך 22 ימים במכלים, ולאחר מכן מועבר הנוזל לחביות עץ אלון צרפתי למשך 9 חודשים ומבוקבק בחודש אוגוסט.

Roc De Bel-Air 2014

מיוצר מ: 80% מרלו, 20% קברנה סוביניון.

בעל  צבע אדום רובי עז עם קצוות סגולים, ארומות של פירות אדומים, אוכמניות וצימוקים וטעם מלא טאנינים נעימים וסיומת ארוכה.

יין בורדו מסורתי בטעמים עם איזון טוב שניתן לשתות מיד ובשנים הבאות.  

הכרם גדל על אדמת חמר גירית. הבציר נעשה באופן מכני בדיוק בזמן הבשלות של הענבים ומועבר לתהליך תסיסה איטי למשך 28 ימים. לאחר מכן, מועבר הנוזל ליישון במכלי נירוסטה לתקופה של לפחות 6 חודשים ומבוקבק בחודש אפריל.

Chateau Nerbesson 2012

זן ענבים: 55% מרלו, 20% קברנה סוביניון ו-25% קברנה פרנק.

היין בעל צבע אדום עז ועמוק, ריח בוטה מחד אך רגיש מאוד הבא לידי ביטוי בניחוח פירות אדומים בשלים.

הבציר נערך בחודש אוקטובר, תהליך התסיסה מתבצע במשך כ-25 ימים ועובר להתיישנות במכלי נירוסטה עם שבבי עץ אלון למשך תקופה של שנה ולאחר מכן מבוקבק בחודש אוקטובר.

Chateau Real 2013

זן ענבים: 55% קברנה סוביניון, 30% מרלו ו-15% קברנה פרנק.

בעל צבע אדום עז עם קצוות סגולים, ריח פירות אדומים ובשלים, אדמה ועץ.

גוף מלא, חמיצות מאוזנת וטאנינים רכים בעל סיומת מעניינת בפה.

בציר הענבים מתבצע באופן ידני וממוין בשטח בין ה-5-15 לאוקטובר. תהליך התסיסה מתבצע במשך 28 ימים ולאחר מכן מאוחסן בחביות עץ אלון צרפתי למשך 9 חודשים לפחות ומבוקבק בחודש אוגוסט. 

שתף ב-

תגובות

לצורך הוספת תגובה התחבר לאתר באמצעות
הוסף תגובה
...Loading...