הקיץ מתקרב, ומדור האוכל של פורטל פ"ת מתחמם. והפעם – מתכון קליל במיוחד.
באדיבות רשת ההמבורגרים BBB, אנו משתפים אתכם במתכון קרפצ'יו סינטה וקונפי שום, המתאימים לחודשי הקיץ החמים, לאירוח, או סתם כשבא להתפנק.
צילום: קונספטיק
מרכיבים
250 גר' רצועות סינטה
40 גר' קונפי שום
זילוף של שמן זית
זילוף של בלסמי מצומצם
חופן אורוגולה
3 צנוניות
100 גר' פרמזן איטלקי
כפית שומשום קלוי
אופן ההכנה
פורסים את רצועות הסינטה דק על סף הקרוע ומסדרים אותם פרוסים על צלחת. במרכז הצלחת מניחים את האורוגולה עליה את הצנונית הפרוסה דק ואת קונפי השום.
על הקרפצ'יו מזלפים מעט שמן זית, בלסמי מצומצם שומשום קלוי ואת הפרמזן האיטלקי מגורד.
יש להגיש לצד ברוסקטות חמות.
בתאבון !