החגים מאחורינו וזה הזמן לחזור למתכונים הקלילים דלי הקלוריות, שיחזירו אותנו לגיזרה של לפני החגים.
באדיבות רשת המסעדות BBB אנחנו משתפים אתכם במתכון ירקות ועוף מוקפצים על הפלנצ'ה - קל להכנה, מופחת קלוריות ובריא.
(צילום: אסף לוי)
מרכיבים (למנה אחת)
• חצי כוס פלפל צהוב אדום חתוך לרצועות
• חצי כוס בצל לבן חתוך לפרוסות
• רבע כוס שעועית ירוקה עדינה
• חצי כוס פרחי ברוקולי
• רבע כוס פטריות חתוכות לשישיות
• מצקת וחצי רוטב סויה פלפלים
• 160 גרם פילה עוף
אופן הכנה
את פילה העוף צורבים על מחבת, במקביל מניחים את הירקות עם מעט שמן על מחבת, עד לריכוך מלא. את חזה העוף חותכים לרצועות דקות ואחידות בגודלן. יש לערבב היטב בקערת ערבוב מנירוסטה את הירקות ורצועות העוף ביחד עם מצקת וחצי (80 סמ"ק) רוטב סויה פלפלים, ולהניח בצלחת.
בתאבון!