לקראת ימי החורף הקרים, פורטל פ"ת ממשיך בשיתוף מתכונים למאכלים ומשקאות מיוחדים שיחממו לכם את הגוף ואת הלב.
הפעם, באדיבות נדב מרום, שף רשת קפה גרג, אנו משתפים אתכם במתכון להכנת משקה אישי, בטעם ייחודי של העוגייה הפופולארית אלפחורס.
צילום: אסף לוי
רכיבים
כף גדושה ממרח ריבת חלב.
200 מ"ל חלב.
1 כף קוקוס טחון.
1 עוגיית אלפחורס לקישוט.
אופן ההכנה
לקלות את הקוקוס במחבת טפלון (בלי שמן) עד להשחמה ולצנן.
להקציף את החלב במקציף ביתי ולאחר מכן לחמם במיקרוגל עד שהוא מתחיל לעלות.
לשים בתחתית כוס זכוכית, כף ממרח ריבת חלב ולשפוך מעל את החלב המוקצף.
לפזר מעל את הקוקוס הקלוי.
מומלץ להגיש לצד עוגיית אלפחורס ארגנטינאית נימוחה.