בשר, גבינות, יין, קינוחים, אם רק היינו יכולים לחיות על הדברים הטובים האלו כל יום. ובכן, האמת היא שיש כאלו הבוחרים באיכות החיים הזו, ועובדים מול ספקים ברמה גבוהה, ומבלי לצאת מהבית. התל אביבים אוהבים איכות חיים ו"לייף סטייל", וכיום משלוחי בשר בתל אביב הם דבר מקובל ויומיומי, כי למה לצאת מהבית אם אפשר לקבל את הטוב ביותר במשלוח עד אליכם?
פעם היינו מתרגשים להזמין אוכל מוכן במשלוח. פיצות, המבורגרים, קינוחים ושתייה, כולם אוהבים להזמין הביתה ולהמתין לשליח עם האוכל החם. היום זה כבר עולם אחר, היום אנחנו מבינים איכות חיים אמיתית, ורוצים את האוכל שלנו טרי, מעכשיו לעכשיו, מהמטבח שלנו.
משלוחי בשר בתל אביב – איכות חיים זה איכות האוכלוסייה
יש כל מיני דברים שמשפיעים על איכות החיים שלנו, חלק מהם בצורה ישירה וברורה כמו איכות האוכל שלנו ושעות הפנאי שלנו, וחלק מהם נסתרים יותר, כמו הרגשות והמחשבות שלנו, ואיכות האוויר שאנו נושמים. משלוחי בשר בתל אביב מספקים מענה לאחד מהצרכים הבסיסיים והחיוניים ביותר לאיכות חיים – הגישה לבשר טרי ואיכותי, ישירות עד הבית.
זמן זה לא רק כסף, אלא גם כל מה שיש לנו. עניים ועשירים, חילונים או דתיים, ישראלים או יוונים, זה לא משנה, לכולנו זמן קצוב בעולם הזה, ולא ידוע מתי הוא מסתיים. לכן, כל שניה חשובה, ואם אפשר לחסוך בזמן, ומבלי להתפשר על איכות השירות, אז למה בעצם לא?
התל אביבים הבינו מזמן כי הזמן שלהם חשוב יותר מכל, ולכן שירותי המשלוחים בתל אביב הפכו לחלק משגרת החיים של כולם, בלי יוצאים מן הכלל. משלוחי בשר הם רק דוגמא לכך, והיום מי שמציע לכם משלוח של בשר איכותי, קרוב לוודאי שגם יציע לכם:
* אלכוהול במשלוח – יין, בירה, ושאר משקאות חריפים
* תבלינים – מי שמכין בשר, כדאי שיידע לתבל אותו, ושיהיו לו את התבלינים הנכונים לכך
* תוספות רלוונטיות – כדי לעשות על האש צריך פיתות, לחמניות, רטבים לבשר, ירקות ללוות את הארוחה, ועוד.
מזמינים בשר? מזמינים אסאדו!
משלוחי בשר בתל אביב לרוב כוללים בשרים ברמה גבוהה, ואת המנות הפופולאריות ביותר. בשר אווז, בשרים מעושנים, וואגיו, הודו ובקר, עגלים ועוף, טלה, בשר טחון וכיו"ב. אחד השמות הפופולאריים ביותר הינו נתח האסאדו, או בשמו המקצועי - בשר מספר 9.
הכנת בשרים באסאדו, כלומר בצלייה איטית, הוא אמנות הבשרים הדרום אמריקאית, המשויכת כמעט בבלעדיות לארגנטינה הגדולה. הנתח המפורסם ביותר המתאים לשיטת צלייה זו זכה להיקרא על שמה, נתח האסאדו, או מספר 9, והוא בעצם נתח הקשתית, שממוקם בפועל לא רחוק מנתח האנטריקוט, ממש במרכז הפרה, והוא נתח שמגיע מחובר לעצם ארוכה עטוף שכבת שומן.