ראש השנה וחגי תשרי כבר בפתח, ופורטל פ"ת פותח בפרויקט שיביא לכם סדרת מתכונים לחג, המבוססים על מאכלי החג המסורתיים ומשלבים טוויסט עכשווי.
היום, באדיבותו של מאיר רוזנברג – שף מלון רימונים גלי כנרת, אנו משתפים אתכם במתכון למרק קישואים עם נענע.
בתאבון ושנה טובה!
חומרים ל 5 מנות
5 יח' קישואים
צרור נענע
2 יח' תפ"א מגורד
קורט פלפל שאטה
כפית שום כתוש
1 כף אבקת מרק עוף (דגש)
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
מיץ לימון סחוט (מלימון אחד)
10 כוסות מים
אופן ההכנה
1. קוצצים את הקישואים והנענע.
2. מבשלים במים את הקישואים והתפו"א כ- 30 דקות.
3. מוסיפים את הנענע ואת שאר החומרים ומבשלים עוד מספר דקות, עד לקבלת טעם מושלם.
צילום: יגאל לוי