איך מפנקים את העובדים בהרמת הכוסית הבאה? מגשי האירוח של Munier

20/07/2021
עסקים וכלכלה


הרמת כוסית בעסק בראש השנה, פסח או בכל חג ואירוע אחר, היא תמיד אירוע מיוחד. הזדמנות טובה להפגיש את כל העובדים יחד, לעדכן  בנעשה בעסק, מה התוכניות והיעדים, להודות להם על העבודה וההשקעה ולאחל שנה טובה, חג שמח ואיחולים אחרים שמתאימים לאירוע.

על מנת להפוך את האירוע לייחודי ויוקרתי יותר, נהוג להזמין לעובדים לא רק יין או משקה אחר לשתייה אלא גם מגשי אירוח עם שלל מטעמים מסוגים שונים. כך משלבים בין השניים והופכים אירוע שהיה יכול להימשך דקות בודדות, למעט יותר ארוך, הרבה יותר מרשים, וכן יותר מהנה לעובדים שמתאספים במקום.

אם רוצים לפנק את האורחים עם מגשי אירוח מרשימים וטעימים, מומלץ להזמין את המגשים של Munier. קייטרינג חלבי אשר מתמחה בהכנת מגשים לכל אירוע פרטי או עסקי על פי הדרישה של לקוחותיו. המגשים כוללים מגוון רחב של מאכלים שמתאימים לסוג האירוע, עשויים מחומרי גלם טריים ואיכותיים, משלל סוגים. המגשים מוצעים ללקוחות בשלל עיצובים מרשימים שמוסיפים נופך ייחודי לאירוע.

אילו מגשים אפשר להזמין לאירוע הרמת כוסית?

קייטרינג מגיש אירוח Munier מציע מגוון מגשי אירוח משלל סוגים אותם ניתן להזמין לאירועי הרמת כוסית בעסק, בין אם זה לחג או לכל מועד אחר. בין המגשים אפשר למצוא:

* מגשים עם בייג'לס ומיני בייגל'ס, מאפים, כריכונים, לחמניות, ברוסקטות ועוד. כל אחת מהמנות מגיעה עם מטבלים וממרחים ושלל מרכיבים ייחודיים.

* מגשים עם שלל סלטים, גבינות משק, לקט ירקות בכוסיות אישיות. ניתן ליצור שילובים שונים של סלטים בהתאם למה שרוצים להגיש לעובדים במקום.

* מגשים עם פירות חתוכים, פירות בכוסיות אישיים, מוזלי בכוסיות אישיות, מעדני מזון על ועוד.

* מגשים עם קינוחים כמו פחזניות, פטיפורים, מיני טארטלט, מיני פיננסייר, גביעי מוס, קרמבו, טראפלס, מיני וופל בלגי, מיני מאפים מתוקים ועוד. גם כאן אפשר לבחור צירופים שונים ומגוונים.

בתוך כל האופציות השונות, ניתן גם להגיש מגשים מיוחדים ללא גלוטן וכן מגשים טבעוניים שאינם מכילים חומרים מהחי.

כיצד עורכים אירוע הרמת כוסית ברמה גבוהה?

ישנם שלושה כללים עיקריים לארגון אירוע הרמת כוסית שיהיה מיוחד וברמה גבוהה.

הכלל הראשון הוא להזמין כמות גדולה ומספקת של מגשי אירוח, וחשוב שיהיו מגוונים כלל שניתן, על מנת שהאורחים יוכלו ליהנות מאפשרות לבחור את המנות המועדפות עליהם.

הכלל השני הוא להזמין מגשים ושתייה על פי מועד האירוע. כלומר, בהתאם לשעה בה הוא אמור להיערך, בין אם זה אירוע הרמת כוסית בבוקר, צהריים או ערב.

הכלל השלישי, חשוב להשקיע לא רק באיכות ובגיוון אלא גם בעיצוב המגשים, כך הם ישתלבו בתפאורה וייצרו אווירה מרשימה ומיוחדת.

שיהיה אירוע שמח!

שתף ב-

תגובות

לצורך הוספת תגובה התחבר לאתר באמצעות
הוסף תגובה
...Loading...