אוזן המן שהתחפשה

15/03/2016
איכות חיים

קבלו מתכון מיוחד לפורים - אוזני המן מבצק לינזר שקדים במלית קרם מקרונים ודובדבני אמרנה.

לכבוד חג הפורים, שף קונדיטור ארז עמוס, מנהל מגמת קונדיטוריה במכללת רימונים, השייכת לרשת מלונות רימונים, החליט לקחת את אוזן המן הוותיקה, האהובה והמוכרת ו"לחפש" אותה.

קבלו את המתכון:

צילום: עמל דכוור

לבצק לינזר

750 גרם קמח

500 גרם חמאה

20 גרם אבקת אפיה

100 גרם אבקת סוכר

2 ביצים

60 גרם סוכר וניל

100 גרם שקדים טחונים

 

אופן ההכנה

מערבבים יחד חמאה + סוכר + סוכר וניל

מוסיפים ביצים ובוחשים

מוסיפים קמח + אבקת אפיה + שקדים טחונים

לישה קצרה.

לעטוף בניילון ולקרר

 

מלית מקרונים ואמרנה

330 קמח שקדים

330 אבקת סוכר

110 חלבון

200 גרם דובדבני אמרנה קצוצים

 

אופן ההכנה

ללוש את קמח השקדים + אבקת הסוכר + החלבון עד לאיחוד מלא

להוסיף את דובדבני האמרנה

 

אופן הכנת אוזני המן

לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי

להניח מלית מקרונים באמצע ולסגור משלוש פינות ולהדק

לאפות ב-180 מעלות כ-15 דקות

לצנן ולפזר אבקת סוכר מעל

ניתן לעטר בשקדים מקורמלים

למתכונים נוספים לחצו כאן

שתף ב-

תגובות

לצורך הוספת תגובה התחבר לאתר באמצעות
הוסף תגובה
...Loading...