סנגרייה בטעמים אקזוטיים

15/01/2015
איכות חיים

פורטל פ"ת ממשיך להציע לכם מתכונים שיחממו לכם את החורף.

והפעם, באדיבות רשת המסעדות BBB בורגוס בורגר בר, אנו משתפים אתכם במתכון למשקה מחמם לימי החורף הקרים, בטעמים אקזוטיים -  משקה סנגרייה.

מתכון לחמש כוסות:

המרכיבים

1.5 ליטר מיץ תפוזים

500 סמ"ק ורמוט

בקבוק יין אדום יבש - מומלץ מרלו

1 מקל קינמון

1 מזמר ציפורן

1 כוכב אניס

1 תפוז פרוס דק עם הקליפה

5-6 כפות סוכר חום

אופן ההכנה

יש לחמם בסיר את מיץ התפוזים יחד עם הקינמון, הציפורן, הסוכר, התפוז הפרוס והאניס, עד להתמוססות הסוכר ופתיחת הטעמים. מוסיפים את היין ומצננים.

כדי שהטעמים יתמזגו במשקה, מומלץ לשים במקרר עד 24 שעות ואז לשתות.

לפני ההגשה יש לחמם, ולמזוג לכוס עם רגל. ניתן לקשט עם פרוסת תפוז ולהניח על שפת הכוס.

צילום: אילן סיגווי

למתכונים נוספים בפורטל פ"ת

שתף ב-

תגובות

לצורך הוספת תגובה התחבר לאתר באמצעות
הוסף תגובה
...Loading...