ידוע שעל מנת לצלוח את הקור והגשמים אין כיף גדול יותר מלהתכרבל יחד כל המשפחה, חברים או עם הבן הזוג תחת שמיכה גדולה מול מסך הטלוויזיה בליווי משקה חם.
השף הראשי של רשת קפה גרג, נדב מרום, מנדב למשקה חם המיועד לגדולים ולקטנים, על מנת לעבור את ימי החורף שהגיעו בסערה, בנעימים.
צילום: דרור כץ
מתכון קרם סחלב
חומרים (4 מנות)
250 מ"ל חלב קר
1 כף גדושה סוכר
1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר
1 כפית תמצית מי ורדים
1 כף גדושה קוקוס קלוי
1 כף אגוזים קצוצים דק
מעט קינמון
אופן ההכנה
להרתיח את החלב והסוכר, כאשר מגיע לרתיחה, להוסיף את הקורנפלור המומס בחלב ולערבב היטב.
להנמיך את האש ולקראת רתיחה נוספת, להוסיף את מי הוורדים ולבשל עד הגעה לסמיכות הרצויה.
להעביר לכוס. להוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון.
בתאבון!
משקה עוגיות (צילום: אסף לוי)