דבר ראשון עליכם לדעת שקוקטייל גלידה, מעבר לכך שהוא טעים הוא גם סוג של מופע, לכן הכנת הקוקטיילים והמיקסים מול האורחים תשאיר רושם רב ותעורר השראה.
מומלץ לשים את הכוסות במקפיא - גם יתרום לשמירת הקור של הקוקטיילים וגם מבחינה חזותית יראה מצויין ומזמין. ההגשה בכוסות קטנות.
דאגו שהמשקאות הקלים יהיו קרים כדי שלא יחממו את הקוקטייל.
מומלץ מאוד לקשט עם פרי טרופי: אננס, תותים, קיווי ודומיהם.
יש להתאים את עוצמת הקוקטייל לטעם האורחים. לאורחים האוהבים משקאות עדינים יש להכין את הקוקטייל עם מעט אלכוהול ויותר משקאות קלים, ולאורחים האוהבים משקאות חזקים יש להגיש משקאות חזקים כמו: וויסקי, וודקה, רום ועוד.
בעת הכנת קוקטיילים בבלנדר יש לשים הרבה קרח על מנת להסמיך את הקוקטייל ולתת לו מרקם של ברד.
לפני האוכל מומלץ להכין קוקטיילי גלידות "מעוררי תאבון": קוקטיילי סאוור או קוקטיילים עם אחוזי אלכוהול נמוכים וטעם עדין.
לאחר הארוחה ניתן להכין קוקטיילי גלידות כדוגמת הקינוחים המתוקים - אלו קוקטיילים ברמת מתיקות גבוהה יותר שיוגשו כקינוח.
פסטיבל הקוקטיילים השני יוצא לדרך
רביעי חמישי, 6,7 ביולי, החל מ- 18:00, מתחם התחנה:
50 מותגי אלכוהול
100 מיקסולוגים
12,000 קוקטיילים
טרנד הקוקטיילים ששטף את ישראל והעולם הפך סופית לשחקן מרכזי בסצנת הברים ותרבות השתייה הישראלית!
פסטיבל קוקטיילים השני מצדיע לעולם המשקאות המעורבבים ומזמין אתכם ליהנות ממיטב מותגי האלכוהול ומיטב המיקסולוגים (יוצרי הקוקטיילים) בענף הבר, לראות ולטעום את כל החידושים בתחום.
במסגרת הפסטיבל יציגו מיטב המיקסולוגים בישראל - טעמים חדשים, צורות הגשה ייחודיות, שימוש בטכניקות עבודה מתקדמות והכל יבוצע ע"י מותגי האלכוהול המובילים בישראל - תצוגת תכלית של עולם הקוקטיילים היצירתי.
המבקרים בפסטיבל יוכלו לסייר בין ביתני הפסטיבל, להתרשם מצורות ההגשה הייחודיות וכמובן לטעום קוקטיילים מגוונים שיוכנו במקום. כל הקוקטיילים מקוריים ונוצרו לטובת הפסטיבל!
לרכישת כרטיסים - באתר איש הענבים או בטלפון: grape-man.com/cocktails | 03-5180533
אבסינט אפרסק (צילום: רונן מלחן)