Barolo הוא בר-מסעדה הממוקם בלב אזור ההיי-טק של פתח תקווה. Barolo, על שם אזור גידול היינות המשובח באיטליה, הוא מקום עכשווי שמציע בר אלכוהול משובח, מטבח מעודכן של מנות מדויקות וביצוע מוקפד שכיף לאכול, עיצוב מרגש וים של אווירה. על החוויה מנצח הבעלים, יניב אוברקוביץ' (בנו של יורם אוברקוביץ' ז"ל).
Barolo, שעוצבה על ידי האדריכל ממיה בנימין – בנג'ו (הפולה, אוקינאווה), מחולקת לשני חללים: החלל הפנימי מתנשא לגובה של 6 מטרים, ומכיל בר מרכזי עצום וקיר יין שמתנשא מהרצפה ועד לתקרה. עמדת DJ הממוקמת בגלריה שמעל למטבח וצופה אל החלל, נישות עם ספות עור שחורות, ומסך פלזמה ענק, לטובת חובבי המונדיאל. החלל עצמו צבוע בגוונים שונים של חום, שמשרים הדר וחמימות. החלל החיצוני יושב על דק עץ רחב, ומשמש את מי שבא לחוויה קולינארית קונספטואלית מקומית. Barolo מתגאה בבר אלכוהול עשיר ומשובח – מיינות מישראל ומרחבי העולם ועד קוקטיילים של קיץ. את האלכוהול מלוות מנות בר, טעימות וקלילות.