אודות
שמי יפה, את הסודות של בישול אוכל עיראקי למדתי מאמי עליה השלום, כאשר "לקחתי את המושכות" לידיי בימים שכבר איבדה את כוחותיה. החלטתי כי את המסורת הזאת אי-אפשר לעצור ושאני מחויבת להעביר אותה הלאה לדורות הבאים במשפחתנו, כאשר בכל יום ששי אני מכינה להם את ארוחת הצהריים של אמא, שהם כל-כך אוהבים. באחד הימים שהבאתי לעבודה את ארוחת הצהרים לקחתי על עצמי לתת אותה לאמה של חברתי (אשה חולה ממוצא עיראקי). ביום ראשון, לאחר שבכל מהלך השבת חיפשה אותי חברתי להודות לי, היא סיפרה לי כי אמה התרגשה מאד מהארוחה ושהיא ממש הרגישה את אותו הטעם הביתי אליו היא כל-כך רגילה כאן נפל הפור והדרך ל"הפצת התורה" היתה קצרה. מצאתי לנכון כי העברת סדנאות בישול היא הדרך הטובה ביותר לכך. מאז, כל החברות שמתגעגעות לאוכל עיראקי או שמעוניינות להעשיר את תפריטי הבישול שלהן מודות לי על כך ומפיצות גם הן את הבשורה בקרב חוג המכרים שלהן. ולי לא נותר אלא להודות לאמי היקרה שלימדה אותי את סודות המטבח העיראקי.